• Besteld in 2 min.: Klik-Upload-Klaar!
  • 99% klanten beveelt ons aan
  • Meeste maatwerk mogelijkheden
  • Gratis advies op maat 030 2273560

Veelgestelde vragen

Klantenservice

Telefoon

Bel ons op: +31 (0)316 712 075

E-mail
info@businessstickers.nl
 
Bezoek & postadres
Sparrenheuvel 10
3708JE Zeist
Financieel
KVK nr.: 54232198
BTW nr.: NL002207753B67
Bank nr.: NL10INGB0675008484

Hieronder zijn alle veelgestelde vragen te vinden. Mochten er nog vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

Bestellen

1) U kiest een sticker soort 2) U kiest een formaat 3) U kiest een aantal stuks 4) U upload eventueel een bestand 5) U vult uw gegevens in en kiest uw betaalwijze. Bij maatwerkstickers ontvangt u altijd eerst een drukproef ter goedkeuring. Pas na goedkeuring wordt de bestelling gemaakt.

Dit is geheel afhankelijk van de toepassing en uitstraling. Op de productpagina's vindt u informatie die u kan helpen bij de keuze. Wilt u advies? Neem dan contact met ons op

Deze kunt u uploaden via ons bestelsysteem (tot 5 MB), mailen (tot 10MB) of via WeTransfer.com naar ons verzenden (bestanden groter dan 10MB)

Bij een maatwerk sticker ontvangt u altijd een digitale drukproef ter controle

Dit kan wanneer deze nog niet in de productie is door contact op te nemen met de klantenservice

Absoluut, uw bestanden worden bij ons opgeslagen en u kunt probleemloos extra stickers bij bestellen. Wij zorgen dat de kleuren van bijvoorbeeld uw autostickers bij bijstellingen hetzelfde zijn

Retourneren

Maatwerk producten die op bestelling worden geproduceerd kunnen helaas niet worden geretouneerd. Standaard producten kunnen in sommige gevallen worden geretourneerd in overleg. Neem contact op met de klantenservice als u een product wilt retourneren

U kunt dan contact opnemen met onze klantenservice middels een mail met daarin de omschrijving van het probleem en een foto. Dan kunnen wij u zo spoedig mogelijk verder helpen.

Bezorgen en afhalen

Standaard gaat uw order weg binnen 5 tot 7 werkdagen na akkoord op een eventuele drukproef. Bij spoedleveringen is dit binnen 3 werkdagen na akkoord op de drukproef. De drukproef versturen wij altijd binnen 24 uur, maar meestal sneller. In overleg kunnen we afwijkende levertijden met u bespreken. Business Stickers verantwoordelijk voor eventuele vertraging bij de vervoerder.

Spoed betekent dat uw order binnen 3 werkdagen zal worden verzonden, vanaf het moment dat wij goedkeuring hebben ontvangen op een eventuele drukproef. Een drukproef ontvangt u bij alle niet standaard producten, dus wanneer u zelf een bestand aanlevert.

Business Stickers werkt samen met PostNL voor de verzendingen.

Jazeker in overleg kunt u ook uw product afhalen. Dit kan op 2 locaties, in Duiven en in Ulft.

U kunt te allen tijde contact opnemen met de klantenservice, zodat zij u de actuele status kunnen doorgeven. Dit kan per mail en telefonisch.

Betalen

U kunt Bij Business Stickers vooruit betalen via IDEAL of per factuur.

Het komt af en toe voor dat het systeem de opdracht weigert. Vaak helpt het om een nogmaals te proberen. Lukt het dan nog steeds niet? Neem contact met ons op, dan proberen we u te helpen met de juiste oplossing.

Ja, de eerste keer betaalt u vooruit en daarna is het mogelijk om afspraken te maken over betaling per factuur

Jazeker, Business Stickers heeft een SSL Certificaat. Met SSL worden vertrouwelijke gegevens versleuteld verzonden, zodat ze niet onderschept kunnen worden

Productinformatie

Bij binnengebruik: kunnen de stickers wel meer dan 10 jaar goed blijven. Bij buitengebruik: zonder beschermfolie minimaal 2 jaar, met beschermfolie minimaal 5 jaar. De premium kwaliteitstickers blijven tot wel 7 jaar kleurvast bij buitengebruik. Extreme temperaturen kunnen een uitzondering maken (boven de 60 graden of onder de -20 )

Veel stickers op de markt hebben deze eigenschap helaas niet en dat kan nare gevolgen hebben in de toekomst. Business Stickers gebruikt alleen hoogwaardige kwaliteit vinyl en het is daarom eenvoudig om de stickers indien nodig weer schoon te verwijderen. Dit voorkomt vervelende verrassingen of hoge verwijderingskosten

Indien de stickers, bijvoorbeeld autostickers, om welke reden dan ook weer van het voertuig af moeten kunt u de stickers het beste een beetje warm maken met een fohn en vervolgens voorzichtig los maken. Wanneer de stickers erg lang hebben vastgezeten of de temperatuur bij het verwijderen niet ideaal is geweest kan het zijn dat er kleine lijmresten overblijven. Deze kunt u met een professionele lijmoplosser verwijderen. Let er wel op dat de lijmverwijderaar geschikt is voor de ondergrond waarop de lijmresten zich bevinden!

Over Business Stickers

Telefoon: 0316 - 712075
E-mail: info@businessstickers.nl

Bezoekadres Business Stickers
F.B. Deurvorststraat 43
7071BG Ulft

Financieel
KVK nr.: 60369841
BTW nr.: 163303435B01
Bank nr.: NL66RABO0166282766

U kunt het beste direct een mail sturen met uw klacht en een foto van het probleem ter onderbouwing. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze reviews zijn allemaal van echte klanten, wij zijn strikt tegen het manipuleren van recensies

Graag zelfs, wij waarderen het enorm als onze klanten Feedback geven. Link: Feedback Company beoordelingen Business Stickers

Waarom Business Stickers

Gratis verzending*

* v.a. 30,- uw bestelling gratis verzonden

Veilig winkelen

U betaalt en winkelt bij BusinessStickers altijd veilig

Customize uw sticker

Selecteer uw eigen afmeting, aantal en afbeeldingen

Klantenservice

Onze medewerkers helpen u graag verder met uw bestelling

Business Stickers bedrijfsvideo

Hulp nodig? Wij zijn er voor u!

Heeft u behoefte aan hulp bij het bestellen van stickers in de online shop? Geen probleem. De medewerkers van Business Stickers helpen u graag zodat u de juiste stickers kunt bestellen. Wat uw wensen ook zijn op het gebied van stickers, wij kunnen u bijna altijd van dienst zijn. En daarbij kunt u altijd rekenen op topkwaliteit! In deze video ziet u een uitleg over het gemak van het bestellen via onze webwinkel.

Onze service wordt via The Feedback Company beoordeeld met een 9,1 uit 10 door onze klanten (299 beoordelingen).