• Besteld in 2 min.: Klik-Upload-Klaar!
  • 99% klanten beveelt ons aan
  • Meeste maatwerk mogelijkheden
  • Gratis advies op maat 030 2273560

Stickers plakken zonder luchtbellen

Stickers plakken (uitgesneden stickers, contour stickers)

Wij produceren stickers die u zelf kunt plakken. Dat is het succes van Business Stickers. Duizenden klanten gingen u voor en ze ervaren het plakken van stickers over het algemeen als een fluitje van een cent. De meeste mensen hebben al wel enige ervaring of kennen iemand die het al vaker heeft gedaan. Maar wie een beetje handig is komt er zelf ook gemakkelijk uit.

Weet je nog niet goed hoe je het aan moet pakken? Lees dan onze uitgebreide tips voor stickers plakken.

  Dit is de titel

Grote stickers zonder achtergrond plakken (met transfer tape)

De vinylstickers die wij produceren zijn niet alleen van goede kwaliteit, maar ook nog eens makkelijk te plakken. Zelfs grote stickers plakken is hoeft geen probleem te zijn. Als je het voor de eerste keer doe, kan het er wel moeilijk uitzien. Daarom leggen we je stap voor stap uit hoe je stickers het best kunt plakken. Deze uitleg is van toepassing op stickers die zijn uitgesneden en voorzien zijn van een transfer tape.

Stap 1. De voorbereiding

Het klinkt logisch, maar de voorbereiding is in dit geval écht het halve werk. Zorg ervoor dat je een ontvettingsmiddel bij de hand hebt (geschikt voor bijna alle ondergronden, behalve stenen muren). Schildertape. Een rolmaat of meetlint, een afbreekmesje en iets om de sticker mee aan te strijken. Het plakken van de sticker kan beginnen.

Stap 2. Een schone ondergrond

Neem een doek en het ontvettingsmiddel en zorg ervoor dat de ondergrond vetvrij en schoon is. Droog het oppervlak daarna goed.

Stap 3. Meet en positioneer

Positioneer de stickers die je gaat plakken op de juiste plek. Met schildertape zet je de sticker vast. Meet vervolgens goed na of alles klopt. Doordat de beschermfolie nog niet verwijderd is, kan dit een vertekend beeld opleveren. Meten doe je vanaf het begin of eind van de afbeelding en niet vanaf de beschermfolie.

Stap 4. Plakken

Snij vervolgens aan één kant de tape voorzichtig door. Het overgebleven stukje laat je zitten. Klap de sticker daarna om, haal de achterzijde los en trek de sticker strak tegen het stukje tape dat je hebt laten zitten.

Stap 5. Aanstrijken

Strijk de sticker daarna glad. Herhaal dit aan de andere kant en controleer of zich ergens luchtbellen gevormd hebben. Mocht dit zo zijn, dan strijk je ze met onze vinylstickers eenvoudig weg.

Download hier de plakinstructie voor stickers zonder achtergrond (PDF)

Hoe stickers plakken zonder luchtbellen? Zo doe je dat!

Bij Business Stickers begrijpen we dat het plakken van grote stickers soms moeilijk kan zijn. Toch zijn we ervan overtuigd dat iedereen het kan. Zeker met de nieuwe generatie, makkelijk te plakken stickers. In de onderstaande video wordt uitgelegd hoe stickers te plakken zonder luchtbellen. Beeld zegt vaak net wat meer.
 

Bekijk onze plakvideo

Stickers nat plakken

Wanneer je full color stickers hebt zonder transfer tape, bijvoorbeeld een rechthoekige of ronde sticker dan kunt u er ook voor kiezen om de sticker nat aan te brengen. Hieronder leggen we uit hoe dit in zijn werk gaat

Stap 1. Schone ondergrond

Uiteraard zorgt u er eerst weer voor dat de ondergrond mooi schoon is.

Stap 2. Nat spuiten

Vervolgens spuit u het te plakken oppervlak helemaal nat met een mengsel van lauw water en een druppel afwasmiddel.

Stap 3. Sticker plakken

Vervolgens plakt u de sticker met de printzijde op het te plakken oppervlak. Dus andersom!

Stap 4. Spuit de lijmzijde nat

Met hetzelfde mengsel van water en afwasmiddel spuit u nu de lijmzijde van de sticker nat.

Stap 5. Draai de sticker om

Nu draait u de sticker om en positioneert hem op de juiste plek. Door het mengsel is de sticker nog in een betere positie te manoeuvreren als dat nodig is.

Stap 6. Gladstrijken

Strijk vervolgens met een raamtrekker de sticker glad zodat al het water onder de sticker vandaan komt. Het resultaat is dan een mooie, strak geplakte sticker.


Download hier de volledige plakinstructie voor nat plakken in PDF

Vinyl plakken

Onze ervaring met vinyl stickers is heel goed door de goede plakeigenschappen. Vinyl plakken geeft over het algemeen dan ook minder problemen als stickers plakken van andere materialen. Wilt u nog wat meer uitleg hierover dan kunt u terecht op onze  vinylstickers  pagina.

Wilt u weten wat we hebben te bieden aan vinylstickers? Naast  autostickers  en  raamstickers  zijn onze  buitenstickers  en  logostickers  zeer populair. Een uitgebreid overzicht van onze vinylstickers vind u  op deze pagina

Gegarandeerd geen luchtbellen?

Zeker met de nieuwe generatie bubble free stickers wordt zelf stickers plakken het voor iedereen haalbaar. De bubble free stickers beschikken over speciale luchtkanalen in de lijmlaag. Zo krijgen luchtbellen geen kans. En zo zien we dat graag! De stickers zijn niet standaard uitgevoerd met de bubble free eigenschappen. Deze optie is vooral bij stickers voor tijdelijke doeleinden leverbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden middels onderstaand formulier of telefonisch en wij helpen u graag verder!
 

Toch liever je auto laten beletteren door een specialist?

Wil je weten wat de kosten zijn om een auto of een bestelbus laten beletteren? Bekijk dan de tarieven voor onze pakketten en maak de juiste afweging.
Heb je vragen dan staan we altijd voor je klaar voor deskundig advies.

 
Telefoon

Bel ons op: +31 (0)30 227 35 60

E-mail
info@businessstickers.nl
 
Bezoek & postadres
F.B. Deurvorststraat 43
7071BG Ulft
Financieel
KVK nr.: 60369841
BTW nr.: 163303435B01
Bank nr.: NL66RABO0166282766
BusinessStickers locatie op Google Maps BusinessStickers locatie op Google Maps
Waarom Business Stickers

Gratis verzending*

* v.a. 30,- uw bestelling gratis verzonden

Veilig winkelen

U betaalt en winkelt bij BusinessStickers altijd veilig

Customize uw sticker

Selecteer uw eigen afmeting, aantal en afbeeldingen

Klantenservice

Onze medewerkers helpen u graag verder met uw bestelling

Business Stickers bedrijfsvideo

Hulp nodig? Wij zijn er voor u!

Heeft u behoefte aan hulp bij het bestellen van stickers in de online shop? Geen probleem. De medewerkers van Business Stickers helpen u graag zodat u de juiste stickers kunt bestellen. Wat uw wensen ook zijn op het gebied van stickers, wij kunnen u bijna altijd van dienst zijn. En daarbij kunt u altijd rekenen op topkwaliteit! In deze video ziet u een uitleg over het gemak van het bestellen via onze webwinkel.

Onze service wordt via The Feedback Company beoordeeld met een 9,1 uit 10 door onze klanten (299 beoordelingen).