• Besteld in 2 min.: Klik-Upload-Klaar!
  • 99% klanten beveelt ons aan
  • Meeste maatwerk mogelijkheden
  • Gratis advies op maat 030 2273560

Niet verwijderbare stickers / ultra destructable stickers

Als het echt vast moet zitten en nagenoeg niet meer te verwijderen moet zijn, kiest u voor onze ‘niet verwijderbare stickers’. Kenmerk van deze stickers is dat ze, eenmaal opgeplakt, niet meer als één geheel verwijderd kunnen worden. Dé oplossing tegen vandalen, bijvoorbeeld. Een niet verwijderbare sticker verwijderen, kost namelijk veel tijd. Wilt u dit product bestellen, vraag een offerte aan en wij maken graag een aanbieding voor u op maat.

Ultra destructable stickers

Misschien kent u niet verwijderbare stickers beter als ultra destructable stickers. Dat is de Engelse benaming. De eigenschappen van de stickers zijn uiteraard hetzelfde. Ze brokkelen als het ware gewoon af als je ze probeert te verwijderen. Bij dit soort stickers wordt geen gebruik gemaakt van een extra gelamineerde laag.

Toepassingen van niet verwijderbare stickers.
Niet verwijderbare stickers worden veel op de volgende manieren gebruikt:

  • Waarschuwingsstickers voor binnen en buiten
  • Keuringsstickers
  • Veiligheidsstickers
  • Garantiezegel / sluitzegel
  • Typeplaatje

Niet verwijderbare etiketten

Laten weten dat iets echt van u of uw bedrijf is? Met niet verwijderbare etiketten zorgt u ervoor dat gereedschap, laptops, vervoermiddelen en andere zaken met een sticker als het ware gebrandmerkt worden. Zo herkent u in een oogopslag uw eigendommen en denken dieven wel twee keer na voor ze zo’n duidelijk herkenbare buit meenemen.

Verschillende plakeigenschappen van vinylstickers

Waar wilt u uw sticker opplakken? En moet dit langdurig vastzitten, of is het voor tijdelijk gebruik? Aan u de keuze. Wij bieden verschillende soorten stickers aan. Zo zijn onze vinylstickers onder andere geschikt voor wanden, deuren, ramen, plastic, machines en bijna alle andere ondergronden. Erg handig is de mogelijkheid om te kiezen voor tijdelijke stickers. Bijvoorbeeld tijdens een beurs of tijdens de SALE in uw winkel. Speciaal daarvoor hebben we makkelijk verwijderbare stickers die vaak ook nog hergebruikt kunnen worden. Handig!

Moeilijk verwijderbare stickers vaak gebruikt als keuringssticker

Van een lift tot elektrisch gereedschap en van rolsteigers tot landbouwmachines. Arbeidsmiddelen moeten volgens de wet op vastgestelde tijden gekeurd worden. Met keuringsstickers wordt aangegeven wanneer de laatste keuring is geweest of wanneer de volgende keuring plaats moet vinden. Om fraude te voorkomen is het belangrijk dat deze sticker niet of moeilijk te verwijderen zijn. Veel keuringsbedrijven bestellen daarom hun stickers bij ons.

Stickers bestellen of een offerte aanvragen?

Wij geven u graag de scherpste aanbieding voor uw niet verwijderbare stickers. Geef daarvoor uw wensen aan ons door. U kunt naast deze stickers voor alle soorten stickers bij ons terecht. Van raamstickers tot logostickers of een auto beletteren, ons diensten pakket is ontzettend groot zodat we elk bedrijf kunnen bedienen.

Telefoon

Bel ons op: +31 (0)30 227 35 60

E-mail
info@businessstickers.nl
 
Bezoek & postadres
Sparrenheuvel 10
3708JE Zeist
Financieel
Bank nr: ING NL10 INGB 0675 0084 84
BusinessStickers locatie op Google Maps BusinessStickers locatie op Google Maps
Waarom Business Stickers

Gratis verzending*

* v.a. 30,- uw bestelling gratis verzonden

Veilig winkelen

U betaalt en winkelt bij BusinessStickers altijd veilig

Customize uw sticker

Selecteer uw eigen afmeting, aantal en afbeeldingen

Klantenservice

Onze medewerkers helpen u graag verder met uw bestelling

Business Stickers bedrijfsvideo

Hulp nodig? Wij zijn er voor u!

Heeft u behoefte aan hulp bij het bestellen van stickers in de online shop? Geen probleem. De medewerkers van Business Stickers helpen u graag zodat u de juiste stickers kunt bestellen. Wat uw wensen ook zijn op het gebied van stickers, wij kunnen u bijna altijd van dienst zijn. En daarbij kunt u altijd rekenen op topkwaliteit! In deze video ziet u een uitleg over het gemak van het bestellen via onze webwinkel.

Onze service wordt via The Feedback Company beoordeeld met een 9,1 uit 10 door onze klanten (299 beoordelingen).