• Besteld in 2 min.: Klik-Upload-Klaar!
  • 99% klanten beveelt ons aan
  • Meeste maatwerk mogelijkheden
  • Gratis advies op maat 030 2273560

Over Business Stickers

Welkom bij Business Stickers!


Business Stickers is een nieuw en fris initiatief, waar bezoekers snel en overzichtelijk alle soorten stickers direct kunnen bestellen. Ons bedrijf is ontstaan vanuit een team van mensen met jarenlange ervaring in het produceren van stickers voor bedrijfsmatig gebruik. Zoals de naam al aangeeft, hebben we het assortiment speciaal gericht op stickers voor zakelijke markt. Doordat we ruime ervaring hebben met deze specifieke doelgroep kunnen we maatwerk snel leveren en meedenken met aanvragen van onze bezoekers.

Een sticker die geschikt is voor zakelijke doeleinden dient naar onze visie mooie heldere kleuren te bevatten en daarnaast lang mee gaan bij zowel binnen als buiten gebruik. Dat is een aanzienlijk verschil met stickers die wij in de handel voor consumenten tegenkomen, waarbij de stickers vaak voor binnen gebruik en voor de korte termijn worden aangeboden. Onze machines en inkten zijn daarom afgesteld op de hoogste print resolutie en we hanteren uitsluitend premium folies en inkten die weersbestendig zijn.
Door deze formule krijgt u een mooi product en is de levensduur van uw sticker optimaal. Zo blijft uw bedrijfsnaam zo lang mogelijk op een goede manier gepresenteerd en heeft u niet te maken met kleuren die snel vervagen en geen krassen kunnen opvangen.

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Laat het ons weten, via het contactformulier.
 

Team Business Stickers

Waarom Business Stickers

Gratis verzending*

* v.a. 30,- uw bestelling gratis verzonden

Veilig winkelen

U betaalt en winkelt bij BusinessStickers altijd veilig

Customize uw sticker

Selecteer uw eigen afmeting, aantal en afbeeldingen

Klantenservice

Onze medewerkers helpen u graag verder met uw bestelling

Business Stickers bedrijfsvideo

Hulp nodig? Wij zijn er voor u!

Heeft u behoefte aan hulp bij het bestellen van stickers in de online shop? Geen probleem. De medewerkers van Business Stickers helpen u graag zodat u de juiste stickers kunt bestellen. Wat uw wensen ook zijn op het gebied van stickers, wij kunnen u bijna altijd van dienst zijn. En daarbij kunt u altijd rekenen op topkwaliteit! In deze video ziet u een uitleg over het gemak van het bestellen via onze webwinkel.

Onze service wordt via The Feedback Company beoordeeld met een 9,1 uit 10 door onze klanten (299 beoordelingen).