• Besteld in 2 min.: Klik-Upload-Klaar!
  • 99% klanten beveelt ons aan
  • Meeste maatwerk mogelijkheden
  • Gratis advies op maat 030 2273560

Over ISEMANTICS

Het team van Businesss Stickers werkt graag samen met partijen waar we op kunnen vertrouwen en bouwen. In ISEMANTICS hebben we een partner gevonden, waarbij kwaliteit voorop staat. Dit past volledig bij de wijze waarop wij voor klanten werken. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de begeleiding van Michel bij het ontstaan van de website BusinessStickers.nl.

Eigenaar Michel Peters van ISEMANTICS over onze samenwerking:

Isemantics heeft voor de relatie Business Stickers de technische implementatie van de webwinkel verzorgd. Naast de technische kant heeft Isemantics advies gegeven bij vraagstukken tijdens het proces. Isemantics voorziet in oplossingen voor aan techniek gerelateerde problemen. Wij streven naar kwaliteit en hechten veel waarde aan goede communicatie met de klant. U kunt bij ons terecht voor o.a. een website, een webwinkel, software voor Home Automation, games, desktop applicaties en ook robots. Met onze jarenlange ervaring en kennis streven wij naar perfectie bij elke opdracht.

Wij zijn trots op het resultaat dat wij geleverd hebben voor Business Stickers. Het verschil maken wij door kwalitatieve software die snel inzetbaar is om de problemen in uw situatie te verhelpen. Onze slogan: "A byte better", geeft aan dat wij net meer doen om uw bedrijf of concept naar het volgende niveau te brengen.

Heeft u ook een uitdagend project? Een technisch probleem? Of heeft u een professionele webwinkel/website nodig? Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder.

Waarom Business Stickers

Gratis verzending*

* v.a. 30,- uw bestelling gratis verzonden

Veilig winkelen

U betaalt en winkelt bij BusinessStickers altijd veilig

Customize uw sticker

Selecteer uw eigen afmeting, aantal en afbeeldingen

Klantenservice

Onze medewerkers helpen u graag verder met uw bestelling

Business Stickers bedrijfsvideo

Hulp nodig? Wij zijn er voor u!

Heeft u behoefte aan hulp bij het bestellen van stickers in de online shop? Geen probleem. De medewerkers van Business Stickers helpen u graag zodat u de juiste stickers kunt bestellen. Wat uw wensen ook zijn op het gebied van stickers, wij kunnen u bijna altijd van dienst zijn. En daarbij kunt u altijd rekenen op topkwaliteit! In deze video ziet u een uitleg over het gemak van het bestellen via onze webwinkel.

Onze service wordt via The Feedback Company beoordeeld met een 9,1 uit 10 door onze klanten (299 beoordelingen).