• Besteld in 2 min.: Klik-Upload-Klaar!
  • 99% klanten beveelt ons aan
  • Meeste maatwerk mogelijkheden
  • Gratis advies op maat 030 2273560

Transparante raamstickers gebruiken? Stickeradvies

De toepassing van transparante stickers

Op aanvraag kan Business Stickers transparante stickers maken. Transparante stickers zijn natuurlijk ideaal wanneer u de ondergrond er doorheen wilt laten komen. Witte delen worden hierbij niet gedrukt en zullen transparant blijven. 

Wij raden deze vinyl stickers echter niet aan wanneer u deze plakt op donkere ondergronden. Wij printen namelijk niet standaard met een witte deklaag, waardoor sommige kleuren anders lijken op het oppervlak. Indien u wel transparante stickers wilt met een dekkende tekst, kunt u een aanvraag doen via info@businessstickers.nl. Wij zullen dan een passende offerte voor u maken.

Transparante stickers maken

Business Stickers kan voor u  transparante stickers maken naar uw eigen wensen. Kies de gewenste vorm en het formaat en upload uw ontwerp.
En vanaf €30,- zijn de verzendkosten zijn ook gratis! U kunt direct online bestellen en de stickers bij u laten bezorgen.

Hulp nodig?

De medewerkers van Business Stickers staan altijd klaar om u te helpen wanneer nodig. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij u een goed advies geven met betrekking tot de stickers die het beste passen bij uw wensen. Zo weet u zeker dat u de juiste stickers gaat kopen.

Waarom Business Stickers

Gratis verzending*

* v.a. 30,- uw bestelling gratis verzonden

Veilig winkelen

U betaalt en winkelt bij BusinessStickers altijd veilig

Customize uw sticker

Selecteer uw eigen afmeting, aantal en afbeeldingen

Klantenservice

Onze medewerkers helpen u graag verder met uw bestelling

Business Stickers bedrijfsvideo

Hulp nodig? Wij zijn er voor u!

Heeft u behoefte aan hulp bij het bestellen van stickers in de online shop? Geen probleem. De medewerkers van Business Stickers helpen u graag zodat u de juiste stickers kunt bestellen. Wat uw wensen ook zijn op het gebied van stickers, wij kunnen u bijna altijd van dienst zijn. En daarbij kunt u altijd rekenen op topkwaliteit! In deze video ziet u een uitleg over het gemak van het bestellen via onze webwinkel.

Onze service wordt via The Feedback Company beoordeeld met een 9,1 uit 10 door onze klanten (299 beoordelingen).