• Besteld in 2 min.: Klik-Upload-Klaar!
  • 99% klanten beveelt ons aan
  • Meeste maatwerk mogelijkheden
  • Gratis advies op maat 030 2273560

Wanneer en waarvoor gebruik je PVC stickers? Stickeradvies

Bij Business Stickers kunt u terecht voor stickers van allerlei materialen, waaronder PVC stickers. Vinyl stickers zijn gemaakt met een basis van PVC, het meest gebruikte materiaal voor duurzame buitenstickers.

De voordelen

PVC stickers hebben diverse voordelen, het materiaal zorgt ervoor dat de stickers een lange levensduur hebben en bestand zijn tegen alle soorten weersinvloeden. Ze zijn bovendien heel soepel in gebruik en kunnen daardoor voor verschillende toepassingen gebruikt worden.

Uitgebreide mogelijkheden

Bij Business Stickers kunt u stickers in alle vormen en formaten bestellen. Dat geldt ook voor de PVC stickers. U kunt uw eigen ontwerp op de stickers laten drukken of onze ervaren medewerkers kunnen een ontwerp voor u maken. Wij printen altijd in full colour, dus u kunt zoveel kleuren gebruiken als u wilt, zonder extra kosten. Laat de stickers helemaal naar uw wensen drukken!

Advies voor uw PVC stickers

Business Stickers kan u uitgebreid advies geven over de mogelijkheden met PVC stickers. U kunt de gewenste stickers eenvoudig online bestellen en bij u thuis laten bezorgen. Geef hiervoor aan welk formaat en welk aantal u wilt en upload uw ontwerp. Vervolgens regelen wij de rest. En als u hulp nodig hebt bij het online bestellen staan wij altijd voor u klaar.

Waarom Business Stickers

Gratis verzending*

* v.a. 30,- uw bestelling gratis verzonden

Veilig winkelen

U betaalt en winkelt bij BusinessStickers altijd veilig

Customize uw sticker

Selecteer uw eigen afmeting, aantal en afbeeldingen

Klantenservice

Onze medewerkers helpen u graag verder met uw bestelling

Business Stickers bedrijfsvideo

Hulp nodig? Wij zijn er voor u!

Heeft u behoefte aan hulp bij het bestellen van stickers in de online shop? Geen probleem. De medewerkers van Business Stickers helpen u graag zodat u de juiste stickers kunt bestellen. Wat uw wensen ook zijn op het gebied van stickers, wij kunnen u bijna altijd van dienst zijn. En daarbij kunt u altijd rekenen op topkwaliteit! In deze video ziet u een uitleg over het gemak van het bestellen via onze webwinkel.

Onze service wordt via The Feedback Company beoordeeld met een 9,1 uit 10 door onze klanten (299 beoordelingen).