• Besteld in 2 min.: Klik-Upload-Klaar!
  • 99% klanten beveelt ons aan
  • Meeste maatwerk mogelijkheden
  • Gratis advies op maat 030 2273560

Wat voor sticker kan ik het beste bestellen? Stickeradvies

Business Stickers zorgt voor het benodigde advies bij het online bestellen van uw stickers.

Hoe kan ik de stickers aanbrengen?

Of het nu gaat om een sticker op een raam, deur, receptiebalie of auto, wij zorgen ervoor dat u de stickers eenvoudig zelf kunt aanbrengen. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies.

Hoe kan ik de stickers verwijderen?

Alle stickers die u bij Business Stickers bestelt zijn schoon verwijderbaar, zonder resten. U kunt de stickers het beste verwijderen door gebruik te maken van een föhn. Zorg ervoor dat u de ondergrond niet te heet maakt en houd de föhn dus niet te dicht bij het object.

Eventuele lijmresten kunt u verwijderen met stickerverwijderaar die u bij Business Stickers kunt bestellen. Er zijn ook speciale cleaning vloeistoffen verkrijgbaar, waardoor de levensduur van de stickers aanzienlijk wordt verlengd.

Voor welke ondergronden zijn de stickers geschikt?

De stickers die u bij Business Stickers kunt bestellen zijn geschikt voor kunststof, plastic, glas en autolak. Maar er zijn ook speciale soorten stickers verkrijgbaar zoals reflecterende folie, fluorescerende folie, extreem hechtende folie, sjabloon folie, privacy folie, hitte bestendige folie, gematteerde folies, krijtbord folie, whiteboard folie en beschrijfbare stickers. Informeer naar de mogelijkheden.

Of ontdek wat het kost om een auto te beletteren.

Waarom Business Stickers

Gratis verzending*

* v.a. 30,- uw bestelling gratis verzonden

Veilig winkelen

U betaalt en winkelt bij BusinessStickers altijd veilig

Customize uw sticker

Selecteer uw eigen afmeting, aantal en afbeeldingen

Klantenservice

Onze medewerkers helpen u graag verder met uw bestelling

Business Stickers bedrijfsvideo

Hulp nodig? Wij zijn er voor u!

Heeft u behoefte aan hulp bij het bestellen van stickers in de online shop? Geen probleem. De medewerkers van Business Stickers helpen u graag zodat u de juiste stickers kunt bestellen. Wat uw wensen ook zijn op het gebied van stickers, wij kunnen u bijna altijd van dienst zijn. En daarbij kunt u altijd rekenen op topkwaliteit! In deze video ziet u een uitleg over het gemak van het bestellen via onze webwinkel.

Onze service wordt via The Feedback Company beoordeeld met een 9,1 uit 10 door onze klanten (299 beoordelingen).