• Besteld in 2 min.: Klik-Upload-Klaar!
  • 99% klanten beveelt ons aan
  • Meeste maatwerk mogelijkheden
  • Gratis advies op maat 030 2273560

5 Toepassingen van vloerstickers

Vloerstickers zijn een ideaal middel om de aandacht te trekken, zowel binnen als buiten. Business Stickers levert zelfklevende vloerstickers met een anti-sliplaag, daarbij heeft u de keuze uit vloerstickers voor binnen of straatstickers voor buiten.
Om te laten zien wat u nog meer allemaal kunt doen met deze vloerstickers, geven we in dit artikel wat inspiratie door middel van 5 toepassingen.

Sportevenementen


Vloerstickers zijn ideaal om toe te passen bij sportevenementen. Denk bijvoorbeeld aan een sticker bij de start en finish van een hardloopwedstrijd of voor het aangeven van de route. Door middel van de stickers kunnen de sponsoren onderweg ook uitgelicht worden. De stickers zijn goed op asfalt te gebruiken, mits de ondergrond goed schoon en droog is. De anti-sliplaag zorgt ervoor dat er veelvuldig overheen gelopen kan worden.
Veiligheidstickers vloersticker

Veiligheidstoepassingen

Vloerstickers zijn, vanwege de extra hoge attentiewaarde, heel goed inzetbaar voor diverse veiligheidstoepassingen. Zo kan door middel van een vloersticker mogelijk gevaar aangegeven worden (zoals: pas op! Loop alleen verder met een helm) of de vloerstickers kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om duidelijk aan te geven dat er een afstapje zit. Of het nu gaat om vloerbedekking, asfalt of beton, de straatstickers kunnen op diverse ondergronden aangebracht worden.
Veiligheidstickers

Route aangeven

Vloerstickers zijn heel handig om (tijdelijk) de route aan te geven in een winkel, op een beurs, congres, vliegveld of in een hotel. U kunt klanten een bepaalde route laten lopen door middel van pijlen of voeten en u kunt door middel van vloerstickers de benamingen van zalen aangeven. Leid klanten de juiste weg!

Een buitenspel creëren

Wat is er nu leuker voor kinderen dan het spelen van een buitenspel? Doordat de vloerstickers geschikt zijn voor alle soorten asfalt, is het mogelijk om door middel van de stickers een buitenspel te creëren. Denk aan een hinkelbaan of het spelletje Twister. Alles is mogelijk!

Bijzondere toepassingen

Naast bovenstaande toepassingen zijn er nog veel meer bijzondere toepassingen te bedenken. Denk aan het aanbrengen van de stickers op een roltrap of op de vloer van een lift. Alles is mogelijk en u kunt de stickers zo groot bestellen als u wilt. Upload het artwork, geef aan welke afmetingen en welk aantal u wilt, en wij zorgen voor de rest! U kunt bovendien een sample aanvragen met het logo van Business Stickers als u deze eerst wilt testen. Neem voor het aanvragen van een sample contact op.
 
Bestel de vloerstickers voor binnen
Bestel de vloerstickers voor buiten
Waarom Business Stickers

Gratis verzending*

* v.a. 30,- uw bestelling gratis verzonden

Veilig winkelen

U betaalt en winkelt bij BusinessStickers altijd veilig

Customize uw sticker

Selecteer uw eigen afmeting, aantal en afbeeldingen

Klantenservice

Onze medewerkers helpen u graag verder met uw bestelling

Business Stickers bedrijfsvideo

Hulp nodig? Wij zijn er voor u!

Heeft u behoefte aan hulp bij het bestellen van stickers in de online shop? Geen probleem. De medewerkers van Business Stickers helpen u graag zodat u de juiste stickers kunt bestellen. Wat uw wensen ook zijn op het gebied van stickers, wij kunnen u bijna altijd van dienst zijn. En daarbij kunt u altijd rekenen op topkwaliteit! In deze video ziet u een uitleg over het gemak van het bestellen via onze webwinkel.

Onze service wordt via The Feedback Company beoordeeld met een 9,1 uit 10 door onze klanten (299 beoordelingen).