• Besteld in 2 min.: Klik-Upload-Klaar!
  • 99% klanten beveelt ons aan
  • Meeste maatwerk mogelijkheden
  • Gratis advies op maat 0316-712075

Handige tips voor magneetstickers

Voor het gebruik van magneetstickers hebben wij een aantal handige tips.

Magneetstickers: flexibel inzetbaar en herbruikbaar


Bij Business Stickers kunt u terecht voor magneetstickers die u supereenvoudig kunt aanbrengen en verwijderen. Ze zijn bovendien in bijna iedere vorm leverbaar en daardoor geschikt voor vele toepassingen. Wij hebben een aantal handige tips voor u op een rij gezet, zodat u nog meer kunt profiteren van deze magneetstickers.

Auto magneetreclame: niet groter dan 80 cm x 60 cm

Wij adviseren om de magneetstickers voor voertuigen (waarmee u gaat rijden) niet groter te maken dan 80 cm x 60 cm. Het is wel mogelijk om ze groter te laten maken, maar dan is de hechting minder goed en kunt u de stickers onderweg verliezen.

Check of uw auto metalen delen bevat

Tegenwoordig hebben niet alle auto’s metalen delen en dat is wel essentieel voor de magneetstickers. Check dit dus even voor de zekerheid voordat u de magneetstickers gaat bestellen.

Een schone en droge ondergrond met een ontvetter

Voor het aanbrengen van de magneetsticker is het heel belangrijk dat de ondergrond droog en schoon is. Dit is heel makkelijk mogelijk door gebruik te maken van een ontvetter zoals Glassex. Met een schone en droge ondergrond is de hechting beter en voorkomt u krassen.

Alleen aanbrengen op vlakke onderdelen bij voertuigen

Voor een optimale hechting is het ook belangrijk om de stickers bij voertuigen alleen op vlakke onderdelen aan te brengen, niet over knikken en deuken.

Breng de sticker niet aan op uw motorkap

Wij raden het af om het product op een motorkap aan te brengen. Dit kan te warm worden en dit kan nadelige gevolgen hebben.

Haal minimaal 1x per week de sticker van uw voertuig

Om roestvorming te voorkomen en te zorgen voor een optimale hechting is het belangrijk om de magneetsticker minimaal 1x per week van uw voertuig af te halen.

Verwijder de sticker voordat u door een wasstraat gaat

Voordat u door een wasstraat gaat is het belangrijk om de sticker te verwijderen. Het verwijderen en weer aanbrengen van de magneetsticker is zo gebeurd!  
Bestel magneetstickers voor uw voertuigen(en)
Bestel magneetstickers voor andere toepassingen
Waarom Business Stickers

Gratis verzending*

* v.a. 30,- uw bestelling gratis verzonden

Veilig winkelen

U betaalt en winkelt bij BusinessStickers altijd veilig

Customize uw sticker

Selecteer uw eigen afmeting, aantal en afbeeldingen

Klantenservice

Onze medewerkers helpen u graag verder met uw bestelling

Business Stickers bedrijfsvideo

Hulp nodig? Wij zijn er voor u!

Heeft u behoefte aan hulp bij het bestellen van stickers in de online shop? Geen probleem. De medewerkers van Business Stickers helpen u graag zodat u de juiste stickers kunt bestellen. Wat uw wensen ook zijn op het gebied van stickers, wij kunnen u bijna altijd van dienst zijn. En daarbij kunt u altijd rekenen op topkwaliteit! In deze video ziet u een uitleg over het gemak van het bestellen via onze webwinkel.

Onze service wordt via The Feedback Company beoordeeld met een 9,2 uit 10 door onze klanten (216 beoordelingen).