• Besteld in 2 min.: Klik-Upload-Klaar!
  • 99% klanten beveelt ons aan
  • Meeste maatwerk mogelijkheden
  • Gratis advies op maat 030 2273560

Ontwerpservice

Heeft u hulp nodig bij het maken van een correct bestand voor uw stickers?
Ons team van ervaren vormgevers helpen u graag.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het enige wat u hoeft te doen is het aanvraag formulier in te vullen. Wij nemen dan contact met u op en nemen samen uw wensen door. Als u ons voorbeeld bestanden wilt toesturen, dan kan dat via mail naar info@businessstickers.nl

Zodra u tevreden bent ontvangt u van ons het bestand waarmee u uw stickers kunt bestellen. Dit bestand is dan ook meteen uw eigendom.

Wat zijn de kosten?

Zodra wij van u de aanvraag ontvangen, krijgt u een prijsopgave voor het maken van de lay-out voor uw stickers. Meestal komt dit neer op € 25,00 tot maximaal € 35,00 per ontwerp (bij complexe stickers). Na uw goedkeuring op de offerte gaat het team van Business Stickers voor u aan de slag en proberen wij u binnen 48 uur een digitale drukproef te sturen. Pas wanneer u geheel tevreden bent betaalt u het ontwerp. U ontvangt van ons een factuur die middels een overboeking kan worden voldaan. * De genoemde tarieven zijn excl. btw.

Waarom Business Stickers

Gratis verzending*

* v.a. 30,- uw bestelling gratis verzonden

Veilig winkelen

U betaalt en winkelt bij BusinessStickers altijd veilig

Customize uw sticker

Selecteer uw eigen afmeting, aantal en afbeeldingen

Klantenservice

Onze medewerkers helpen u graag verder met uw bestelling

Business Stickers bedrijfsvideo

Hulp nodig? Wij zijn er voor u!

Heeft u behoefte aan hulp bij het bestellen van stickers in de online shop? Geen probleem. De medewerkers van Business Stickers helpen u graag zodat u de juiste stickers kunt bestellen. Wat uw wensen ook zijn op het gebied van stickers, wij kunnen u bijna altijd van dienst zijn. En daarbij kunt u altijd rekenen op topkwaliteit! In deze video ziet u een uitleg over het gemak van het bestellen via onze webwinkel.

Onze service wordt via The Feedback Company beoordeeld met een 9,1 uit 10 door onze klanten (299 beoordelingen).